< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Conservator Group biedt maatwerk. Iedere sector, klant en installatie heeft zijn eigen eisen, aandachtspunten en uitdagingen. Conservator Group heeft jarenlange ervaring met en kennis van alle onderdelen van installaties in vele sectoren door inzet van moderne reinigingstechnieken.

AFVAL EN ENERGIE

Installaties voor afvalverbranding, slibverwerking, biomassaverwerking en energieopwekking kennen zeer specifieke onderhouds- en veiligheidseisen. In diverse landen maken grote spelers in deze sector gebruik van het totaalpakket van Conservator aan specialistische reinigingstechnieken.

Conservator reinigt zowel de installatiedelen van verbrandingsovens als secundaire installaties (rookgasreiniging, kanalen, ventilatoren). Voorbeelden hiervan zijn het verwijderen van slakken en aanslag, het verwijderen van vuurvaste bemetseling, als voorbereiding van inspecties en reparaties. Bovendien behandelen we installatiedelen ter voorbereiding voor het oplassen van pijpenbundels en membraamwanden.

Afhankelijk van de behoeften en eisen van de klant worden hierbij verschillende technieken gebruikt, van straaltechnieken SA1 tot SA2.5, lage druk, hoge druk tot ultrahogedrukreiniging (2.500 bar) en drukvacuümtechnieken.

Voor preventieve en veiligheidsreinigingen zonder downtime bieden wij de mogelijkheid tot detonatief reinigen via onze dochteronderneming Online Cleaning Technologies.

Na het reinigen kan er behoefte zijn zijn om wanddiktes te meten. Conservator heeft een dochteronderneming, 3D WearScan, die deze wanddiktes nauwkeurig kan meten met behulp van een een innovatief 3D scansysteem.

Afval En Energie 2
Afval-en-energie-2
Conservator-sectoren-afval-en-energie-2
Conservator-sectoren-afval-en-energie-3
Conservator-sectoren-afval-en-energie-4
ON- EN OFFSHORE

Ten behoeve van haar klanten levert Conservator maatwerk oplossingen rekening houdend met de stringente voorschriften die gelden in de on- en offshore industrie. Conservator is gespecialiseerd in het in- en uitwendig reinigen van onderdekse ladingtanks van schepen en containers aan boord van Supply-schepen.

Ook bij onshore bedrijven worden reinigingen in boortorens, leidingsystemen en aanverwante installaties uitgevoerd. Voorbeelden van werkzaamheden zijn boorspoelingen en reiniging van installaties met base-oil, methanol, cement, bariet en bentoniet.

TANKOPSLAG

Tankopslagbedrijven streven naar een maximale bezetting van hun capaciteit. Conservator maakt dit mogelijk door flexibele en snelle inzet van de diverse reinigingstechnieken in nauwe afstemming met de opdrachtgever.

Conservator biedt een compleet pakket diensten, waaronder het chemisch reinigen van opslagtanks, het afvoeren van residuen en slib, en het schoonmaken van lekbakken. Ook mengsels van organische stoffen of grondstoffen met afval kunnen wij op verantwoorde manier afvoeren en recyclen. Daarnaast verzorgen wij het gehele traject van afvalmanagement voor de klant.

CHEMISCHE, PRODUCTIE & VOEDINGSMIDDELEN INDUSTRIE

De diverse industrieën hebben verschillende uitgangspunten en vereisten. Door het uitgebreide dienstenaanbod, de brede ervaring en expertise wordt Conservator in diverse industrieën ingezet om industriële reinigingen uit te voeren. Voor alle reinigingswerkzaamheden biedt Conservator maatwerkoplossingen conform geldende regelgeving, milieuvoorschriften en wensen van de opdrachtgever. Deze worden in samenspraak met klanten ontwikkeld.

Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Zoeken