< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

VEILIGHEID - GEZONDHEID - MILIEU - KWALITEIT

Kwaliteit leveren is alleen mogelijk als je veilig en zorgvuldig werkt, met oog voor mens en milieu. Deze visie is de basis van het SHEQ (Safety, Health, Environment & Quality) beleid van Conservator, dat een rode draad vormt in de manier van werken.

SHEQ-BELEID

Een onafhankelijke afdeling binnen Conservator stelt hoge eisen aan alle projecten ten aanzien van SHEQ. De veiligheid van de medewerkers, de kwaliteit van de uitgevoerde projecten en de zorg voor mens en milieu staan hierbij centraal. Door deze kwaliteitszorg levert Conservator een duurzame hoge kwaliteit aan haar klanten.

ADVISEREN, MEEDENKEN EN CONTINUE VERBETERING

Kennis en ervaring worden ingezet om het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Zelfs reiniging zonder kostbare shutdowns en productiviteitsverlies is mogelijk. De ambitie van Conservator is om de performance van uw installatie doeltreffend te verhogen.

HOGE KWALITEIT, KORTE DOORLOOPTIJDEN

Door de opgebouwde kennis van reinigingsprocessen van installaties biedt Conservator hoge kwaliteit. De adviezen zijn op maat, de doorlooptijden kort en de kosten zijn transparant. Door inzet van hoogwaardig materieel en continue opleiding van de medewerkers zorgt Conservator voor een gestructureerde projectaanpak.

VOLLEDIGE CERTIFICERING

Het begint met het beschikken over de juiste papieren, voor zowel de individuele medewerkers als de gehele organisatie.

Conservator Beheer B.V. is in het bezit van de volgende certificeringen:

De medewerkers van Conservator beschikken over alle benodigde vergunningen en certificaten.

DUURZAAM AFVALMANAGEMENT

Bij het reinigen van installaties ontstaat industrieel afval. Conservator verzorgt het gehele proces van monsterafname, de vergunningen tot het transport naar de juiste verwerker. Door deze duurzame verwerking minimaliseert Conservator de impact voor mens en milieu.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering. Conservator stimuleert MVO vanuit de filosofie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij onder andere door vrijwilligersprojecten te organiseren waar kansarme groeperingen centraal staan en door met respect om te gaan met mens en milieu.

Conservator participeert actief in vrijwilligersprojecten bij onder andere Yulius en Humanitas. Voor deze doelen zet Conservator medewerkers en middelen in om truckruns, pleinfeesten en andere gewenste activiteiten te faciliteren.

Zoeken