< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Het reinigen van een industriële installatie kent vele uitdagingen; Door onze opgebouwde ervaring uit intensieve partnerships met klanten in diverse industrieën kan snel resultaat worden gerealiseerd door inzet van goed opgeleide medewerkers.

Daphne & Duncan Holtappel
Directie Conservator Group

BETROKKEN PERSONEEL

Conservator vindt het belangrijk om haar medewerkers de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. De medewerkers hebben plezier in hun werk, staan klaar voor hun klanten en denken in oplossingen. De zorg voor de medewerkers draagt bij aan een goede werksfeer.

Conservator besteedt veel aandacht aan het welzijn, de gezondheid en de motivatie van medewerkers. Om duurzame en betrokken inzet van de medewerkers te waarborgen is er een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma en vinden regelmatig gezondheidsonderzoeken plaats.

FOCUS EN ERVARING

Door meer dan 75 jaar focus te hebben op industriële reiniging heeft Conservator een track record bij aansprekende klanten in diverse industrieën. Voor ieder vraagstuk stellen wij een team van de meest ervaren professionals beschikbaar.

OPLEIDINGEN

Conservator stelt hogere opleidingseisen dan de wettelijke en branche eisen. Alle medewerkers voldoen tenminste aan de eisen die gesteld worden door het kenniscentrum COSI welke gekoppeld is aan het ORSIMA CAO. Daarnaast worden met alle medewerkers een persoonlijke ontwikkelplan besproken en doorgevoerd. Naast de reguliere externe opleidingen worden medewerkers ook intern begeleid en in praktijk opgeleid.

Service, daar gaan we heel ver in ...
CEES VAN DER LINDEN
DIRECTEUR

Waarin wij ons onderscheiden? In één woord: service. Ons team denkt echt mee met de klant over het minimaliseren van de onderhoudskosten van een installatie. Daar gaan we heel ver in. Zo zijn we samen met een klant aan het kijken of we door een upgrade van zijn reactor de downtime kunnen terugbrengen van 12 naar 6 uur.

ERIK VAN TETERING
DIRECTEUR CONSERVATOR ZUID

Naast al het operationele werk, besteed ik ook veel aandacht aan het intern opleiden van onze medewerkers. Dat lijkt voor de hand liggend, maar prioriteit geven aan maakt echt het verschil.

Een mooi compliment dat ik laatst kreeg was: ‘Als Conservator een project uitvoert, dan staat er echt een team.’

Continu opleiden is prioriteit ...
Zoeken