HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Bijdorp-Oost 1

2992 LA Barendrecht

Postbus 124
2990 AC Barendrecht

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V.
Bijdorp-oost 1
2992 LA Barendrecht

Postbus 124
2990 AC Barendrecht

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator Zuid B.V.
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

Postbus 124
2990 AC Barendrecht

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging regio Noord-Holland)
Kromme Spieringweg 164
2141 BP Vijfhuizen

Postbus 124
2990 AC Barendrecht

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Het reinigen van een industriële installatie kent vele uitdagingen; Door onze opgebouwde ervaring uit intensieve partnerships met klanten in diverse industrieën kan snel resultaat worden gerealiseerd door inzet van goed opgeleide medewerkers.

Daphne & Duncan Holtappel
Directie Conservator Group

BETROKKEN PERSONEEL

Conservator vindt het belangrijk om haar medewerkers de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. De medewerkers hebben plezier in hun werk, staan klaar voor hun klanten en denken in oplossingen. De zorg voor de medewerkers draagt bij aan een goede werksfeer.

Conservator besteedt veel aandacht aan het welzijn, de gezondheid en de motivatie van medewerkers. Om duurzame en betrokken inzet van de medewerkers te waarborgen is er een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma en vinden regelmatig gezondheidsonderzoeken plaats.

FOCUS EN ERVARING

Door meer dan 75 jaar focus te hebben op industriële reiniging heeft Conservator een track record bij aansprekende klanten in diverse industrieën. Voor ieder vraagstuk stellen wij een team van de meest ervaren professionals beschikbaar.

OPLEIDINGEN

Conservator stelt hogere opleidingseisen dan de wettelijke en branche eisen. Alle medewerkers voldoen tenminste aan de eisen die gesteld worden door het kenniscentrum COSI welke gekoppeld is aan het ORSIMA CAO. Daarnaast worden met alle medewerkers een persoonlijke ontwikkelplan besproken en doorgevoerd. Naast de reguliere externe opleidingen worden medewerkers ook intern begeleid en in praktijk opgeleid.

Service, daar gaan we heel ver in ...
CEES VAN DER LINDEN
DIRECTEUR

Waarin wij ons onderscheiden? In één woord: service. Ons team denkt echt mee met de klant over het minimaliseren van de onderhoudskosten van een installatie. Daar gaan we heel ver in. Zo zijn we samen met een klant aan het kijken of we door een upgrade van zijn reactor de downtime kunnen terugbrengen van 12 naar 6 uur.

ERIK VAN TETERING
DIRECTEUR CONSERVATOR ZUID

Naast al het operationele werk, besteed ik ook veel aandacht aan het intern opleiden van onze medewerkers. Dat lijkt voor de hand liggend, maar prioriteit geven aan maakt echt het verschil.

Een mooi compliment dat ik laatst kreeg was: ‘Als Conservator een project uitvoert, dan staat er echt een team.’

Continu opleiden is prioriteit ...
‘In control’ op ieder project door goede voorbereiding ...
CRIS WIJNHOFF
PROJECTLEIDER

De voorbereiding van een project is net zo belangrijk als de uitvoering. Zeker als bij een klant meerdere afdelingen betrokken zijn, is het zaak om iedereen om de tafel te krijgen en één planning af te stemmen, die voor iedereen helder is. De tijd die je daarin steekt, betaalt zich uiteindelijk terug.

Verder zie ik erop toe dat alle operationele mensen weten wat ze moeten doen en dat we ‘in control zijn’. Dat geldt ook voor onderaannemers, die we inhuren voor bijvoorbeeld het weghakken van vuurvaste bemetseling. We leiden deze mensen zelf op, zodat we weten dat ze de juiste technieken beheersen en dat ze veilig en efficiënt kunnen werken.

VERONICA BULLÉE
HOOFD BEDRIJFSBUREAU

Bij de Conservator Group krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben begonnen als Assistent Project-/salarisadministrateur en doorgegroeid naar Projectadministrateur. Eén van mijn eerste projecten was een complexe aanbesteding, waarbij ik al mijn vaardigheden moest aanspreken. Ik ben er dan ook trots op dat we die aanbesteding hebben gewonnen. Inmiddels heb ik een opleiding MBO Bedrijfskunde afgerond. Deze kennis kan ik zeer goed toepassen in mijn huidige functie als Hoofd Bedrijfsbureau.

Bij Conservator krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen ...
Zoeken