< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Conservator Group in coronatijd en naar de toekomst toe

Net als veel andere ondernemers, ervaart ook Conservator Group de impact van de coronacrisis. Echter, we staan niet stil.

Vanaf het eerste moment zijn we met het gehele team aan het anticiperen. We hebben een protocol opgesteld dat we zowel intern als met onze klanten delen, we hebben maatregelen genomen, er zijn strenge richtlijnen opgezet voor iedereen binnen Conservator Group en we staan meer dan ooit met elkaar in verbinding.

Het kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk thuis en het operationele personeel draait op locatie veilig verder. De maatregelen en richtlijnen helpen ervoor te zorgen dat wij ons werk kwalitatief goed uit kunnen blijven voeren. Het allerbelangrijkste is onze veiligheid op locatie en dat we ervoor zorgen dat we iedereen gezond houden. Met elkaar lukt dat.

Uiteraard zijn we ook met de toekomst bezig. Hoe ziet Conservator Group eruit in de 1,5 meter samenleving? En opnieuw: wat betekent het “nieuwe normaal” voor onze mensen?

Het blijft een bizarre tijd die veel aanpassingsvermogen vraagt van eenieder. We proberen de situatie te zien als uitdaging en focussen ons op het positieve: het werk dat we hebben, de inzet van iedereen om ons heen, dat we succesvol en gezond mogen blijven. Dat lukt tot omdat we hebben gemerkt dat we flexibel zijn en iedereen vol energie met elkaar samenwerkt.

We willen daarom nogmaals alle collega’s en klanten bedanken!

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Zoeken