< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Onze klanten zijn onze belangrijkste ambassadeurs. Wij investeren in duurzame klantrelaties, waarin we onze expertise proactief inzetten en gezamenlijk streven naar continue optimalisatie van processen. Klanten waarderen deze betrokkenheid en onze structurele aandacht voor opleiding, veiligheid en kwaliteit.

KOOS RIETBROEK
HVC ALKMAAR

Conservator doet bij ons grote, geplande reinigingsprojecten zoals lijnstops, maar ik bel ze ook als er tijdens de dagelijkse werkzaamheden problemen zijn, zoals verstoppingen in installatiedelen. Wat ik daarbij erg prettig vind, is dat ik niet eerst hun planningsafdeling hoef te bellen, maar gewoon bij mijn vaste contactpersoon terecht kan.

Ook denken ze heel actief met ons mee over manieren om kosten of tijd te besparen. Zo hebben we met hun hulp een proces ontwikkeld om nat afval stapsgewijs te filteren, waardoor we alleen het ingedikte slib hoeven af te voeren. Dat is voor ons aanzienlijk voordeliger dan wanneer we het als vervuilde vloeistof zouden moeten laten verwerken.

Intensief en prettig contact ...
Conservator HVC Koos Rietbroek
Conservator-HVC-Koos Rietbroek
Conservator-HVC
Conservator HVC Koos Rietbroek Conservator HVC
Conservator geeft ons waardevol advies ...
Luc Westdorp, BMC Moerdijk
LUC WESTDORP
BMC MOERDIJK

Conservator verricht uiteenlopende diensten voor ons. Ze reinigen tanks, leidingen en andere installatieonderdelen, en verzorgen ook de afvoer van as uit onze verbrandingsovens. Daarnaast gebruiken we hun Online Cleaning Technologies-service voor de reiniging van onze verbrandingsinstallatie terwijl deze in bedrijf is.

Mijn ervaring met Conservator is simpelweg zeer positief. Daarbij denk ik aan de kwaliteit van het werk en hun uitstekende bereikbaarheid, maar vooral aan de mate waarin zij met ons meedenken. Wij zijn een relatief jong bedrijf en Conservator heeft ons waardevol advies gegeven bij het ontwikkelen en implementeren van ons veiligheidsbeleid. Bijvoorbeeld over de installatie van een CCTV-camerasysteem en het invoeren van verplichte drugs- en alcoholcontroles.

MARTIN SCHIERECK & RONALD VAN VELUW
SAINT-GOBAIN ISOVER

De Conservator Group doet er alles aan om veiligheid op het hoogste niveau te brengen. Het personeel beschikt daarvoor over slimme veiligheidstools en gespecialiseerd equipment. Ook zorgen zij ervoor dat de registratie op een goede, professionele en zakelijke wijze plaatsvindt.

Veiligheid op het hoogste niveau ...
Mijn ervaring met Conservator is simpelweg zeer positief!
MENNO WOGNUM
CENTRAL MUDPLANT & FLUID SERVICES B.V.

De medewerkers van Conservator zijn goed opgeleid en beschikken over kwalitatief hoogstaand materiaal en materieel. Daarnaast zorgen ze er met volle overtuiging voor dat ieder project veilig en correct wordt uitgevoerd.

RENE VOOIJS
HVC DORDRECHT

De goede relatie die wij hebben opgebouwd in de loop der jaren met Conservator Group levert onder andere het voordeel op dat er een grote bekendheid van onze locaties aanwezig is bij het personeel. De medewerkers zijn flexibel en leidinggevenden denken goed met ons mee, zelfs wanneer dat minder inkomsten voor hen oplevert.

Het personeel is flexibel en bekend met onze locaties ...
Zoeken