< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Conservator is een begrip in de markt van afvalverwerkende industrie. In de afgelopen 75 jaar heeft Conservator zich bewezen als marktleider in gespecialiseerde oplossingen in deze sector. Naast het specialisme in de afval- en energiesector levert Conservator een compleet dienstenpakket van reinigingstechnieken met een team van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Conservator is een zelfstandig familiebedrijf met een lange historie. Het bedrijf werd in 1941 opgericht en al drie generaties is Conservator een specialist in het stralen van oppervlakten.

Waar Conservator in de begin jaren vooral actief was in het scheepsonderhoud, zijn wij nu vooral een specialist in het reinigen van alle denkbare installatiedelen op afvalverwerkingsinstallaties en bieden we andere industriële sectoren een breed scala aan reinigingsactiviteiten aan.

De uitgangspunten voor de continuïteit van Conservator zijn om de hoogste kwaliteit te leveren door de processen continu te verbeteren, voorop lopen in veiligheid en de zorg voor uw en onze medewerkers.

J.F.G Holtappel
J.F.G Holtappel
CG-Historie-12
CG-Historie-9
CG-Historie-3

De Nederlandse Industrie stelt als norm veilige, efficiënte en duurzame reiniging van de installaties, waarbij expertise, materieel en innovatieve oplossingen het verschil maken. De Conservator Group is erop gericht haar klanten duurzaam te ondersteunen bij de uitvoering van industriële reiniging op een milieubewuste manier.

Conservator is een maatschappelijk verantwoord familiebedrijf dat al 75 jaar complete reinigingsoplossingen levert met een betrokken team van hoog opgeleide professionals. Klantfocus, ervaring en continu investeren in nieuwe technologie en materieel zijn de speerpunten. De gemotiveerde professionals van Conservator werken nauw samen met klanten in West-Europa om installaties sneller, beter en verantwoord te reinigen.

Conservator biedt maatwerk op het hoogste niveau waarmee haar klanten worden gefaciliteerd om hun doelstellingen en ambities te realiseren.

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit zijn bij Conservator onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij alle werkzaamheden wordt de grootst mogelijke aandacht gegeven aan de veiligheid voor mens en omgeving. Hiervoor werkt iedereen volgens het geïntegreerd SHEQ (Safety, Health, Environment & Quality) beleid in alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Lees meer over SHEQ bij Conservator

Conservator werkt uitsluitend met de beste mensen waarbij jarenlange ervaring en een goede motivatie de uitgangspunten zijn. Conservator stelt hogere opleidingseisen dan de wettelijke en branche eisen. Alle medewerkers voldoen aan deze eisen en worden naast externe opleidingen ook continu intern begeleid.

Lees meer

Conservator heeft als enige partij alle bewezen en exclusieve technologieën om effectief en efficiënt alle industriële oppervlaktes te reinigen tijdens productie en gedurende shutdown.

Het unieke concept van Conservator bestaat uit het bieden van hogedruk technieken en vacuümtechnieken in combinatie met straaltechnieken. Hiermee kan een complete oplossing voor het totale reinigingsproces worden aangeboden, waarvoor anders meerdere leveranciers ingehuurd moeten worden.

Lees meer over onze oplossingen

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Zoeken