< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Conservator is een zelfstandig familiebedrijf met een lange historie. We bieden in de industrie gespecialiseerde (reinigings-) activiteiten aan in de afval en energiesector, offshore, tankopslag, en overige industrieën.

Ons uitgangspunt is om de hoogste kwaliteit te leveren en onze processen steeds te verbeteren, voorop te lopen in veiligheid en te zorgen voor onze medewerkers.

Conservator besteedt veel persoonlijke aandacht aan haar medewerkers en heeft duurzame inzetbaarheid van de werknemers hoog op de agenda staan.

Zo bieden we individuele programma’s aan voor onze werknemers die hun vitaliteit en gezondheid bevorderen en nemen we vergaande maatregelen om fysieke belasting terug te dringen.

In 2017 heeft Conservator de “kroon op het werk prijs” gewonnen. Deze prijs wordt gegeven aan een bedrijf die duurzame inzetbaarheid succesvol heeft geïmplementeerd.

In ons bedrijf heerst een echte werkmentaliteit. Onze medewerkers zijn flexibel, klant- en resultaatgericht en dat vertaalt zich naar een hoog serviceniveau aan de klant.

Alle medewerkers van Conservator krijgen de gelegenheid om zich te ontwikkelen. We leiden alle medewerkers op conform hun functieprofiel en daarnaast stimuleren we medewerkers om over hun loopbaan na te denken en geven we ze de gelegenheid om binnen het bedrijf te groeien. Jaarlijks worden er met de medewerkers beoordelingsgesprekken gevoerd waarin afspraken worden vastgelegd.

De communicatielijnen binnen Conservator zijn kort en daarmee creëren we een open en transparante samenwerking met elkaar.

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Solliciteer dan gericht op jouw gewenste functie of stuur een open sollicitatie met jouw motivatie.

Zoeken