< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Warmtewisselaar reinigen

Warmtewisselaar reinigen voor optimale capaciteit

Elke warmtewisselaar krijgt te maken met invloeden die de werking negatief kunnen beïnvloeden. Aanslag op de wanden van de pijpen of platen is een van die invloeden die vroeg of laat bij elke warmtewisselaar optreden. Tijdje je warmtewisselaar reinigen voorkomt deze problemen en ontdoet de wisselaar van reeds opgebouwde aanslag. Deze aanslag kan optreden door kalk, mangaan, algen of corrosie.

Op tijd de warmtewisselaar reinigen voorkomt mogelijke problemen in de toekomst. Wordt de warmtewisselaar nooit goed schoongemaakt, dan zal de werking steeds minder worden. Uiteindelijk kan hij zelfs dichtslibben en zo storingen veroorzaken of helemaal stoppen met werken. Wanneer de warmtewisselaar niet werkt, ligt de gehele installatie meestal plat. Dit is iets dat je natuurlijk wilt voorkomen.

Wij kunnen elke warmtewisselaar reinigen

Conservator Group is een ervaren specialist op het gebied van industriële reiniging. Wij kunnen dus ook elke warmtewisselaar reinigen. Door je warmtewisselaar te laten reinigen, verleng je de levensduur en behoudt deze zijn prestaties en capaciteit. Ook bespaar je kosten: een schone warmtewisselaar verbruikt immers minder energie en kent een lager risico op defecten.

Altijd een oplossing op maat

Merk je dat een installatie minder goed presteert omdat de warmtewisselaar niet optimaal werkt? Je hoeft deze in veel gevallen niet te vervangen: laat deze eerst reinigen en je zult zien dat de installatie weer veel efficiënter gaat werken. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij bespreken graag waar je behoefte aan hebt. Wij dragen altijd zorg voor het gebruik van de juiste chemicaliën en houden in de planning rekening met een zo klein mogelijke impact op de lopende processen. Wij streven altijd naar een zo kort mogelijke werkonderbreking.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken