< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Directiewisseling Conservator S.I.O. en Conservator Zuid

Geachte relatie,

Na 25 turbulente en fantastische jaren heb ik besloten mijn functie als directeur van Conservator S.I.O. en Conservator Zuid neer te leggen. Ik ben enorm trots dat ik heb mogen meebouwen aan het bedrijf wat er nu staat. En er ligt nog een hele uitdagende toekomst voor ons. Daarom vind ik het noodzakelijk dat ik de ruimte geef aan een nieuwe directeur om onze doelstellingen te verwezenlijken.

Cees van der Linden heeft per 1 juli 2018 mijn functie overgenomen als directeur van Conservator S.I.O. en Conservator Zuid. Cees is al geruime tijd bij ons bedrijf betrokken als commercieel directeur van Conservator Zuid. Met zijn visie en een duidelijke koers kijk ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Ik zal zeker niet van het toneel verdwijnen en in mijn nieuwe rol als adviseur en directeur van de Holding meer tijd hebben om aandacht te schenken aan alle bedrijven van Conservator Group en het onderhouden van onze relaties. Ik kijk er enorm naar uit om in mijn nieuwe rol een bijdrage te mogen leveren aan het succes van onze bedrijven.

Met vriendelijke groet,

Daphne Holtappel
Algemeen Directeur

Zoeken