< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Conservator organiseert Pleinfeest Yulius voor het 4e jaar

  • MVO

Op woensdag 5 september 2018 organiseerden we alweer voor het 4e jaar het Pleinfeest bij Yulius aan de Boerhaavelaan te Barendrecht.

Tot aan het middaguur wisten we nog niet of dat het pleinfeest binnen of buiten gehouden zou worden. In de ochtend kwam de regen nog met pijpenstelen uit de lucht vallen namelijk.

Net iets na twaalven zagen we dan toch wat zonnestralen tevoorschijn komen en besloten we om het pleinfeest buiten te houden. Wat hebben we een geluk met het weer gehad!

Met een strippenkaart mochten de kinderen alle onderdelen van een circuit langs. Bij de wagen en het team van de Barendrechtse Brandweer mochten de kinderen als heuse brandweermannen of -vrouwen spuiten op een doel. Bij de vrijwilligers van Albert Heijn Middenbaan konden de kinderen cup cakes versieren en werden er ijsjes en fris uitgedeeld. Daarnaast konden de kinderen rijden op een rodeostier, zich laten schminken, een stormbaan circuit doorlopen, een ballon naar wens laten maken, spijkerbroek hangen, limbo dansen, sumo worstelen en aan nog enkele andere spellen/activiteiten deelnemen. Aan het einde van de middag kwam Ray Gaasbeek van Ray’s Wagen samen met Jesse Kikkert patatjes en snacks bakken.

Zo werd het een middag waarop de kinderen hun problemen even konden vergeten en waarover door de kinderen nog lange tijd zal worden nagepraat!

Ook de Conservator collega’s en andere vrijwilligers hebben het goed naar hun zin gehad! Met vrijwilligerswerk maak je niet alleen een ander, maar ook jezelf heel blij!

Tot slot natuurlijk ook Stichting Present Barendrecht en Lia en Michelle van Yulfun (Yulius) bedankt voor de samenwerking!

Zoeken