< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Vrijwilligersproject Yulius

  • MVO

Op woensdagmiddag 9 september vond het jaarlijkse pleinfeest bij Yulius aan de Boerhaavelaan in Barendrecht plaats. Directie en medewerkers van Conservator Group hebben in samenwerking met Stichting Present een prachtig evenement voor de ca. 100 kinderen die daar verblijven georganiseerd.

De werknemers van Conservator Group zetten zich jaarlijks via Present in tijdens een vrijwilligersproject. Nadat zij de wens hadden geuit om dit jaar iets voor kinderen te doen, legde Present contact met Yulius. Dat mondde uit in het grote Pleinfeest voor alle kinderen.

pleinfeest-yuliusRemco Hasenack, manager bij Conservator, doneerde een prachtig bedrag dat hij bijeenbracht door zijn deelname aan de Carbage Run en ook relaties van Conservator droegen financieel een steentje bij aan het feest. Dankzij al deze bijdragen kon iets extra’s worden neergezet en hebben de kinderen kunnen genieten van onder meer springkussens, Oudhollandse spellen, een ballonnenkunstenaar en een kunstwerk dat door de kinderen zelf is gemaakt voor in de kantine. Een schminkartiest zorgde ervoor dat de kinderen er met een feestelijk gekleurd gezicht bij liepen.

De BBQ na afloop werd geheel belangeloos door Jesse Kikkert van Grenouille catering, en de rechterhand van Herman den Blijker, georganiseerd. Dankzij de aanwezigheid van de Barendrechtse Brandweer konden alle kinderen zich bovendien voor even brandweerman of -vrouw wanen. Zij mochten aan de slag met water en spuiten en mochten als herinnering in brandweerkleding op de foto.

“Dit is zo waardevol. Dit doet de kinderen even hun sores van alledag vergeten” aldus Lia Schepen van Yulius die enorm blij is met dit initiatief. “De veranderingen in de zorg hebben ertoe geleid dat het steeds lastiger wordt om eens iets extra’s voor de kinderen te organiseren. Op deze manier kon dat wel en daar zijn we enorm blij mee!”

stichting yuliusWanneer we allemaal op onze eigen wijze en tijd Present willen zijn, komen er prachtige initiatieven tot stand waarvan degenen die erbij betrokken zijn nog lange tijd nagenieten!

Ook een keer vrijwillig aan de slag via Present? Neem contact op via info@presentbarendrecht.nl

Met dank aan de volgende relaties: Grenouille cateringCentral Mudplant & FluidservicesGarfield aluminiumTrital SafetyUitzendbureau ZuidgeestCometra speciaal transportOpmediaHolland MineraalNederlands Certificatie InstituutSteenkist en Leen Westerman.

Zoeken