< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Vetput schoonmaken

Vetput schoonmaken en controleren

Je vetput schoonmaken is iets dat periodiek dient te gebeuren. Omdat dit verplicht is, maar natuurlijk ook omdat je altijd wilt kunnen vertrouwen op een goede werking. Wij kunnen je vetput schoonmaken. Conservator Group biedt je ervaren, kundige specialisten die altijd zorgen voor een oplossing op maat. Ontzorgen is wat wij doen.

De vetput schoonmaken doen wij efficiënt, snel, veilig en milieubewust

Dankzij onze kennis, kunde en ervaring kunnen wij elke vetput schoonmaken of efficiënte, snelle, veilige en milieubewuste wijze. Efficiënt wil in dit geval zeggen dat wij niet alleen zorgen voor een volledige reiniging, maar dat wij tevens zorgen voor een goede controle van alle componenten. Wij kunnen ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zodat de kans op defecten wordt gereduceerd. Snel werken is voor jou ook belangrijk, want je wilt natuurlijk een zo kort mogelijke down time. Daar zorgen wij voor. Wij houden altijd alle veiligheidseisen in ogenschouw en gaan op milieubewuste wijze om met afval. Afval wordt afgevoerd naar gecertificeerde instanties voor een correcte verwerking.

Periodieke schoonmaak is mogelijk

Bij Conservator Group hechten wij veel waarde aan een goede, langlopende relatie. Daarom kunnen wij je vetput schoonmaken met vaste intervallen. Zo heb je altijd de zekerheid van een goed functionerende put die aan alle regels en eisen voldoet. Wanneer wij je vetput schoonmaken, kunnen wij je direct adviseren over de te hanteren interval. Wij zullen je op de hoogte brengen van onze constateringen en kunnen vervolgens afspraken op maat maken.

De effectiviteit van chemische schoonmaak

Je vetput chemisch schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Wij passen deze methode graag toe. Je vetput chemisch laten schoonmaken, garandeert namelijk een perfect resultaat. Wij kiezen altijd voor een methode die perfect past bij jouw put en hanteren de optimale chemicaliën.

Wil je de best mogelijke schoonmaak van je vetput ervaren? Neem contact met ons op om je vragen te stellen, meer informatie te krijgen of direct een afspraak te maken.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken