< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Vetafscheider legen

Vetafscheider legen en schoonmaken

In de foodsector, bijvoorbeeld bij bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie en bij horecaondernemingen, is het periodiek laten legen van de vetafscheider verplicht. Bij wet is bepaald dat de vetafscheider legen tenminste eenmaal per jaar plaats dient te vinden. De afscheider moet goed worden geleegd en gereinigd. Conservator Group neemt je deze werkzaamheden uit handen en zorgt ervoor dat je weer een jaar kunt vertrouwen op een goed werkende afscheider die aan alle eisen voldoet. Bij ons kun je met vertrouwen je vetafscheider laten legen.

Een vetafscheider legen, reinigen en afval afvoeren

Aan alleen een vetafscheider legen heb je niet zo veel. Om voor een correcte werking te zorgen, is het ook noodzakelijk dat de vetafscheider goed wordt gereinigd. Daar zorgen wij uiteraard voor. Wij krijgen elke vetafscheider helemaal schoon, zodat deze weer een jaar lang zonder problemen zijn taak uit kan voeren.

Het goed legen en reinigen van de vetafscheider voorkomt stankoverlast, verstoppingen en storingen. Daarom kijken wij goed naar de scheider en de pompput om ervoor te zorgen dat deze helemaal schoon worden. Ook kunnen wij een nieuwe vetafscheider plaatsen.

Een vetafscheider wordt gebruikt met het oog op het milieu. Daarom is het ook logisch dat wij zorgen voor een milieubewuste afvoer en verwerking van afval. Wanneer wij het legen van de vetafscheider verzorgen, word je volledig ontzorgd.

Voldoen aan de wettelijke eisen

De eisen waaraan vetafscheiders moeten voldoen, zijn wettelijk vastgelegd. Wanneer wij de vetafscheider legen, ontvang je een bewijs dat aan alle wettelijke eisen is voldaan. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een goede afloop in geval van een controle.

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat een vetafscheider voor problemen zorgt, ook wanneer deze jaarlijks wordt gereinigd. Een defect, verstopping of storing kan helaas altijd optreden. Wij zijn er niet alleen voor het jaarlijks legen, schoonmaken en onderhoud. Ook wanneer er sprake is van een calamiteit, staan onze specialisten voor je klaar. Wij zorgen altijd voor een passende, snelle en effectieve oplossing. Neem contact met ons op bij problemen of om de jaarlijkse werkzaamheden in te plannen.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken