< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Tankreiniging

Tankreiniging ondergronds en bovengronds

Om een goede werking van de opslagtanks en kwaliteit van de opgeslagen (grond)stoffen te garanderen, is periodieke tankreiniging een must. Conservator Group kan perfect in deze behoefte voorzien. Wij beschikken over riante ervaring op het gebied van het reinigen van tanks. Wij werken in verschillende industrieën en kunnen worden ingeschakeld voor het reinigen van bovengrondse en ondergrondse tanks. Zo waarborgen wij kwaliteit en levensduur.

Onze tankreiniging ontzorgt

Als specialist op het gebied van tankreiniging mag je van ons kwaliteit verwachten. Niet alleen dat: je wilt natuurlijk dat je tanks zo kort mogelijk buiten gebruik zijn. Het halen van de maximale capaciteit en een probleemloze doorstroming en verwerking van de inhoud, zijn van cruciaal belang. Wij begrijpen dit als geen ander. Onze tankreiniging ontzorgt en doet dit snel. In korte tijd kunnen wij je tanks reinigen met zo kort mogelijke niet-beschikbaarheid. Tanken reinigen is werk voor een echte specialist. Alleen een ervaren expert kan de benodigde kwaliteit met de gewenste snelheid combineren.

Naast het chemisch reinigen van opslagtanks, waardoor deze weer helemaal schoon worden, verwijderen wij slib en residuen en voeren wij deze af. Kiezen voor Conservator Group, betekent kiezen voor kwaliteit en service. Wij ontzorgen je volledig. Ook lekbakken worden schoongemaakt en al het (organische) afval wordt door ons afgevoerd en op verantwoorde wijze gerecycled. Wij verzorgen het gehele traject van afvalmanagement.

Altijd maatwerk in overleg

Bij Conservator Group zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Ook wanneer het op tankreiniging aankomt. Wij voeren onze werkzaamheden altijd in overleg uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Naast uitgebreide kennis en ervaring, beschikken wij ook over alle benodigde middelen in eigen huis. Wij zijn niet afhankelijk van derden en bieden altijd de optimale methode voor het reinigen van jouw tanks, ook wanneer dit periodiek en/of in grote aantallen dient te gebeuren. Bel of mail ons voor elke reiniging van je tank.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken