< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Staal passiveren

Staal passiveren en weerbaarder maken

Staal is niet voor niets een materiaal dat wordt toegepast wanneer er hoge eisen worden gesteld aan stevigheid, bestendigheid en levensduur. Staal passiveren versterkt deze goede eigenschappen van staal. Conservator Group kan zorgen voor een nog langere levensduur van stalen onderdelen. Door staal te passiveren wordt het nog sterker en worden mogelijke problemen voorkomen.

Staal passiveren voor een zorgeloze werking

Zo sterk als staal ook is: ook staal is onderhevig aan slijtage en kan corroderen of schade oplopen. Wij kunnen staal passiveren voor een zorgeloze werking en optimale betrouwbaarheid, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Wij voorzien elektrolytisch verzinkt staal van een specifieke beschermlaag. Welke beschermlaag dit is, is afhankelijk van het soort staal, het gebruik en je wensen en eisen. Deze behandeling met een chemische oplossing zorgt voor de volgende eigenschappen:

  • Het staal wordt extra goed beschermd tegen corrosie
  • Het wordt krasbestendiger en harder
  • Er kan direct een poedercoat- of lakbehandeling worden verzorgd
  • Het staal krijgt betere geleidende eigenschappen.

Altijd een oplossing op maat

Wanneer wij staal passiveren, zorgen wij altijd voor een oplossing op maat. Hierbij houden wij rekening met je wensen en eisen en zetten deze af tegen het gebruik en het budget. Wij kunnen namelijk op meerdere manieren passiveren. De ene manier is sterker dan de andere, maar er kan ook sprake zijn van een behoorlijk verschil in kosten. Als ervaren experts weten wij waar je behoefte aan hebt. We zullen je altijd adviseren en de mogelijkheden uitgebreid bespreken.

De finishing touch

Soms wordt passiveren na een elektrolytische behandeling nog wel eens vergeten. Dat is zonde, want ook na deze behandeling blijft staal vatbaar voor corrosie. Staal passiveren vormt de finishing touch en de optimale bescherming. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij komen ook graag langs voor een bezichtiging en advies op maat.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken