< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Olieafscheider reinigen

Olieafscheider reinigen en inspecteren

Een olieafscheider heeft een belangrijke taak. Daarom is periodiek de olieafscheider reinigen ook zeer belangrijk. Dit is voor de levensduur zelfs cruciaal. In de olieafscheider zijn stoffen aanwezig die – wanneer de afscheider niet goed gereinigd wordt – niet alleen de werking kunnen ondermijnen, maar op den duur zelfs schade toe kunnen brengen. Wanneer wij je olieafscheider reinigen, maken wij deze grondig schoon en controleren wij de werking. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen worden geïnspecteerd en gereinigd, voor een probleemloze, optimale werking en een lange levensduur.

Periodiek de olieafscheider reinigen

Periodiek de olieafscheider reinigen is absoluut aan te raden. Wij verwijderen alle stoffen en dragen zorg voor een correcte verwerking. Wanneer je ons de olieafscheider laat reinigen, kunnen wij direct vaststellen met welke frequentie het onderhoud en de reiniging het beste plaats kunnen vinden. Uiteraard houden wij altijd de wettelijke termen in ogenschouw, maar het is mogelijk dat onderhoud en reiniging vaker plaats dienen te vinden. Wij kunnen je olieafscheider chemisch reinigen. De olieafscheider chemisch laten reinigen biedt het beste resultaat en de meest grondige schoonmaak.

Wij kijken naar de dikte van de drijflaag en de sliblaag. Door deze vast te stellen, kunnen wij je niet alleen laten weten hoe vaak reiniging plaats dient te vinden; wij kunnen je tevens vertellen of de capaciteit nog voldoende is. Het is goed mogelijk dat de werkzaamheden en capaciteit in de loop der jaren zijn veranderd, waardoor de huidige olieafscheider niet meer voldoet.

Gespecialiseerd in maatwerk

Bij Conservator Group zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Bij een olieafscheider reinigen betekent dit niet alleen dat wij altijd zorgen voor een reinigings- en onderhoudsmethode die passend is, maar ook dat wij de werkzaamheden in overleg inplannen. Jouw behoeften zijn hierbij leidend. Wij streven vanzelfsprekend naar een optimale reiniging, maar ook naar een zo kort mogelijke werkonderbreking binnen de organisatie. Neem contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken