< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Industriele reiniging

De expert in industriële reiniging

Voor elke vorm van industriële reiniging is Conservator Group de aangewezen partner. Wij werken voor tal van industrieën, zoals afval en energie, offshore, tankopslag en chemie, en in talloze bedrijven. Conservator Group is gespecialiseerd in het reinigen van alle industriële installaties en aanverwante installaties. Wij zijn een allround industrieel schoonmaakbedrijf en kunnen je van dienst zijn met de specifieke reiniging van een bepaalde installatie, of het toepassen van een specifieke methode. Daarnaast kunnen wij ontzorgen met complete reiniging van alle machines en installaties waarbij hier behoefte aan is.

Profiteer van ruime ervaring op het gebied van industriële reiniging

Om alle werkzaamheden goed en veilig te blijven doen, is het natuurlijk van groot belang dat reiniging goed gebeurt. Het verlengt de levensduur van je machines en installaties en zorgt ervoor dat deze correct blijven werken. Wanneer je ons inschakelt voor het industrieel reinigen van machines en installaties, weet je zeker dat dit goed gebeurt.

Onze professionals zijn ervaren en goed opgeleid op het gebied van industriële reiniging Zij leveren kwaliteit en doen dit altijd op veilige wijze, met een methode die past bij de installaties/machines die gereinigd dienen te worden.

Altijd een passende methode

Dankzij onze uitvoerige kennis van diverse reinigingstechnieken, bieden wij altijd een passende methode om te zorgen voor reiniging op maat. Wij kunnen stralen, drukvacuüm toepassen, reinigen met water op hoge en lage druk, chemisch technisch reinigen, luchtkoelers en air fin banken reinigen, ontstoffen, detonatief reinigen en tevens aanvullende diensten leveren, zoals het meten van wanddikten.

Plan reiniging in of neem contact op bij acute behoefte

Neem contact met ons op om de reiniging van uw installaties in te plannen. Periodieke reiniging voorkomt problemen. Is er sprake van een acuut probleem of defect en heb je direct behoefte aan industriële reiniging? Bespreek het probleem met ons en wij stellen alles in het werk om je zo spoedig mogelijk te helpen.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken