< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Condensor schoonmaken

Condensor schoonmaken voor langere levensduur

Op je condensor moet je te allen tijde kunnen rekenen. Condensors worden zeer breed ingezet en bij zeer veel toepassingen gebruikt. Daarbij spelen zij een belangrijke rol. Vaak kun je stellen dat zonder een goed werkende condensor werkzaamheden stil komen te liggen. Dit wil je uiteraard voorkomen, want dat levert een hoop achterstand en (financiële) schade op. Wij kunnen elke condensor schoonmaken.

Conservator Group zorgt al vele jaren voor grondige reiniging van condensors bij onder andere energiebedrijven, olieraffinaderijen, koelbedrijven en tal van andere industriële organisaties. Wij zorgen voor schone, efficiënt werkende en duurzame condensors en systemen die hiervan gebruikmaken.

Condensor schoonmaken verlengt de levensduur

De condensor schoonmaken, verlengt de levensduur. (Onzichtbaar) vuil kan zich ophopen in de condensor or warmtewisselaar waardoor deze niet goed meer werkt. Vervuiling verstoort de werking van de warmte-overdracht. Zelfs het beste systeem kan hierdoor minder gaan presteren. Hoopt vuil zich gedurende langere tijd op, dan kan er corrosie ontstaan, hetgeen kan zorgen voor defecten en onnodige schade. Bij gebrekkige reiniging neemt de efficiëntie stap voor stap af: een scenario dat eenvoudig verholpen kan worden.

Door te zorgen voor periodieke condensor schoonmaak, zorg je ervoor dat systemen optimaal blijven werken, defecten worden voorkomen en de levensduur wordt verlengd. Uiteindelijk bespaar je hiermee ook kosten: de schoonmaak van ernstig vervuilde condensors of het repareren of vervangen hiervan, is meestal een stuk duurder.

Ontzorging en efficiëntie

Wanneer je Conservator Group inschakelt om de condensor te reinigen, kun je vertrouwen op kwaliteit, efficiëntie en ontzorging. Wij kunnen een condensor schoonmaken met water onder hoge druk, wat vaak een geschikte methode is. Wij leveren echter altijd maatwerk en gaan in overleg voor de best mogelijke oplossing. Zo kunnen wij elke condensor chemisch schoonmaken. Een condensor chemisch laten schoonmaken is zeker bij ernstigere vervuiling nog doeltreffender dan reinigen met water onder hoge druk. Vanzelfsprekend zorgen wij bij elke gehanteerde methode voor een minimale down time.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken