< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Condensor reinigen

Condensor reinigen voor optimale prestaties

Een condensor moet altijd goed werken om de benodigde werkzaamheden uit te kunnen voeren. De werking van de condensor heeft invloed op andere installaties. Wij kunnen elke condensor reinigen. Hiermee voorkomen wij eventuele schade. Verontreiniging van condensors is soms zichtbaar, maar voor het overgrote deel ook niet. Onzichtbare vervuiling zorgt voor een verminderde efficiëntie. Goed onderhoud kan dit voorkomen.

Conservator Group is een specialist op het gebied van reiniging van condensors. Wij doen dit in tal van industrieën en bij zeer veel verschillende organisaties. Ook jouw condensors zijn bij ons in goede, vakkundige handen.

Periodiek de condensor reinigen: een goed idee

Door de condensor periodiek te reinigen, wordt de levensduur verwerkt. Het garandeert een optimale werking met een efficiënte warmte-overdracht. Door de condensor te reinigen, kan corrosievorming worden voorkomen en daarmee ook schade.

De condensor reinigen houdt deze niet alleen in optimale conditie, maar bespaart ook kosten. Defecten laten repareren of een condensor vervangen is namelijk een stuk duurder. Wij kunnen elke vorm van reiniging voor onze rekening nemen. Of het nu gaat om reactieve of periodieke reiniging, preventieve reiniging of een spoedgeval.

Chemisch reinigen voor een optimaal resultaat

De condensor chemisch laten reinigen, garandeert een optimaal resultaat. De condensor chemisch reinigen is de meest grondige methode. Hierdoor worden de intervallen tussen reinigingsbeurten verlengd. De condensor wordt helemaal schoongemaakt en zal ook langere tijd schoon blijven en optimaal blijven werken.

Een zo laag mogelijke downtime

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk condensors zijn en dat deze in de dagelijkse werkzaamheden onmisbaar zijn. Daarom zorgen wij niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor snelheid. Wij streven altijd naar een zo laag mogelijke downtime. Dankzij onze beproefde reinigingsmethode en kundige specialisten dragen wij altijd zorg voor een minimale werk- en procesonderbreking en een lange levensduur van de installaties. Bel of mail ons om een afspraak in te plannen.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken