< p>

HOOFDKANTOOR

Conservator Beheer B.V.
Geyssendorfferweg 75

3088 GJ Rotterdam

088 655 80 00

VERSTUUR EEN BERICHT

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

OVERIGE VESTIGINGEN

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Nieuw-Vennep)
Noorderdreef 64
2153 LL Nieuw-Vennep

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 20

Conservator S.I.O. B.V. (vestiging Klundert)
Fazantweg 1
4791 RR Klundert

088 655 80 00

In geval van calamiteiten 24/7 bel: 088 655 80 40

INTERNATIONAAL

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht voert Conservator projecten uit in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

Afvalmanagement

Hoge eisen Afvalmanagement

Als modern industrieel reinigingsbedrijf moet je tegenwoordig meer kunnen dan alleen goed reinigen. Aandacht voor het milieu is belangrijker dan ooit tevoren. Conservator Group is een gerenommeerde specialist. Wij stellen hoge eisen aan onszelf op alle gebieden, dus ook qua afvalmanagement. Wanneer je ons inschakelt voor industriële reiniging, in welke vorm dan ook. bieden wij je ook altijd de best mogelijke management van afval. Zo word je ontzorgd en heb je de zekerheid van een milieubewuste partner.

Afvalmanagement bij industrieel reinigen

In industriële omgevingen is er tijdens werkzaamheden altijd sprake van afval. Of het nu stof of vuil van installaties betreft, of residuen uit leidingen en tanks. Wij zorgen altijd voor perfect afvalmanagement bij industrieel reinigen. Wij werken met zorg voor milieu en omgeving en behandelen afval op gepaste wijze. Wij voeren het netjes en milieubewust af naar gecertificeerde partners die het afval op correcte wijze verwerken.

Een verlengstuk van de organisatie

Afvalmanagement van bedrijven is belangrijk. Wij zien onszelf dan ook als meer dan “slechts” een specialist op het gebied van industriële reiniging. Wij zien onszelf op het gebied van afvalmanagement als een verlengstuk van de organisatie. Samen stralen we een milieubewuste aanpak uit. Voor duurzaam ondernemen is afvalmanagement door een goede specialist een vereiste.

De partner die volledig ontzorgt

Het is altijd ons doel om volledig te ontzorgen. Wij zorgen voor reiniging en afvalmanagement terwijl de organisatie zich bezig kan blijven houden met de kerntaken en andere belangrijke zaken die aandacht vereisen.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze werkwijze op het gebied van afvalmanagement. Ontdek hoe wij je totaalpartner kunnen zijn die zowel op het gebied van reiniging als de verwerking van afval de hoogst mogelijke kwaliteit en service biedt. Wij kijken uit naar een kennismaking en het opbouwen van een fijne, vruchtbare relatie.

Lees meer
OPLOSSINGEN
Stralen

Stralen

Het verwijderen van harde vervuiling of het voorbehandelen van vaste oppervlakten door middel van diverse straaltechnieken.

Drukvacuüm

Drukvacuüm

De drukvacuümtechnieken gebruiken we voor het opzuigen en/of blazen van zowel droge, natte en pasteuze stoffen (vloeistoffen, slib, en productrestanten).

Hoge En Lage Druk Water

Hoge en lage druk water

De oplossing om vervuiling en afzetting in moeilijk te bereiken en gevoelige delen van de installatie effectief te reinigen, waarna de inzetbaarheid en hiermee het rendement van uw installatie stijgt.

Chemisch Technisch Reinigen

Chemisch technisch reinigen

Chemisch technisch reinigen is het verwijderen van ongewenste materie op oppervlakken van technische installaties (intern of extern) door inwerking van chemicaliën.

Reinigen Van Luchtkoelers En Air Fin Banken

Reinigen van luchtkoelers en air fin banken

Het reinigen van luchtkoelers en air fin banken door een geautomatiseerd hogedruk reinigingssysteem voorzien van zelfstandig bewegende hogedruk sproeiers op een op maat gemaakt railsysteem.

Ontstoffen

Ontstoffen

Door inzet van ontstoffingsunits is er de mogelijkheid tot het stofvrij en op onderdruk houden van (besloten) ruimtes zoals bijvoorbeeld tanks, e-filters, ketelruimtes, loodsen.

Detonatief

Detonatief

Het reinigen van ketelonderdelen door middel van gecontroleerde springladingen. De technieken worden toegepast terwijl de ketel in bedrijf is, maar ook als veiligheidsreiniging als de installatie uit bedrijf is.

Wanddiktemetingen

Wanddiktemetingen

Het uitvoeren van wanddikte metingen van membraamwanden en bundels door middel van 3D scanapparatuur. Bij deze methode wordt het complete oppervlak in kaart gebracht.

SECTOREN

Conservator is de onbetwiste marktleider; geen enkel Nederlands bedrijf biedt zo´n uitgebreid pakket aan reinigings- en straaltechnieken in de afval- en energiesector. Daarnaast levert Conservator een diversiteit aan reinigingsactiviteiten bij on- en offshore, tankopslagbedrijven, chemische industrie, productie industrie en voedingsmiddelen industrie aan. Iedere klant en installatie heeft zijn eigen specifieke eisen, aandachtspunten en uitdagingen.

Cor Beck, AEB Amsterdam en Cris WIjnhoff, Conservator Group
KLANTEN AAN HET WOORD

Conservator werkt intensief samen met haar klanten, waarin onze expertise gecombineerd met de ervaring en wensen van de klant wordt gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Klanten waarderen deze samenwerking, maar ook de betrokkenheid en aandacht voor veiligheid en kwaliteit, bijzonder hoog. Lees hier hoe enkele van onze relaties de samenwerking met Conservator ervaren.

Lees meer
Zoeken